Werkplaats

Door meer dan een halve eeuw aan Volvo ervaring, de uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs, weten wij exact hoe wij uw Volvo - ongeacht de leeftijd - in topconditie kunnen houden.
Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en de juiste gereedschappen, zodat wij met de grootste zorg aan uw Volvo kunnen werken. Met onze up-to-date Volvo VIDA apparatuur kunnen wij tevens elk type Volvo uitlezen en, indien nodig, voorzien van de nieuwste software.
 

Werkplaats Autobedrijf Brouwer Rogat


Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Wij hebben dan ook geen geheimen en kunnen u precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis!
Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het merk Volvo en worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Aangezien wij onze kwaliteitsnorm willen bewaken werken wij enkel met originele Volvo-onderdelen en kwalitatief gelijkwaardige. Daarnaast zijn Castrol Oliën en Michelin banden vaste producten in onze werkplaats. Op onze werkzaamheden en onderdelen ontvangt u uiteraard BOVAG garantie!
Door onze bewuste keuze voor onafhankelijkheid hebben wij geen afnameverplichtingen en kunnen daardoor altijd een eerlijk onafhankelijk advies geven!
Bij ons vindt u geen "prijslokkertjes" of andere aanbieding met de bekende kleine lettertjes , maar hanteren ten alle tijde een eerlijke, transparante en scherpe prijs!
Wij raden aan om de auto volgens de opgegeven termijnen van de fabrikant te onderhouden. In de meeste gevallen is dat jaarlijks of per gereden kilometers. 
Als u uw auto bij ons in onderhoud heeft kunt u tegen het zéér gunstige tarief van € 49,95 incl.btw (per jaar) een 24/7 mobiliteitsservice voor Nederland en Europa afsluiten! Voor meer informatie over de mobiliteitsservice zie hier
Meer weten over het onderhoud aan uw Volvo? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Hessenweg 3 in Rogat.