APK

Voor de keuring van uw Volvo kunt u natuurlijk terecht bij ons autobedrijf in Rogat. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar 0522 - 442022.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

De APK keuring is gratis (muv de wettelijke afmeldkosten/roetmeting) als deze gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle/momentopname, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en verkleint de kans op problemen onderweg. Bij Autobedrijf Brouwer adviseren we u altijd om uw Volvo preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Wij raden aan om de auto volgens de opgegeven termijnen van de fabrikant te onderhouden. In de meeste gevallen is dat jaarlijks of per gereden kilometers.