Lease & financiering

Heeft u interesse in een betrouwbare Volvo uit ons aanbod, maar wilt u niet direct een (groot) deel van uw spaargeld of uw bedrijfsvermogen daaraan besteden? Dan kunt u ook een Financial Lease (zakelijk) of prive lease constructie bij ons afsluiten! Wij kunnen u adviseren wat voor u de meest geschikte lening is, afgestemd op uw wensen. De meest geschikte financiering is dan ook afhankelijk van een aantal verschillende factoren.

Financial Lease - zakelijk

Financial lease is voor ondernemers vaak een aantrekkelijke keuze. In vergelijking tot het kopen van de auto biedt het precies dezelfde voordelen, plus de mogelijkheid tot een lage investering en behoud van liquiditeit. U hoeft geen grote investering in de auto te doen, omdat u daar maandelijks een vast bedrag voor betaalt. U bent bij Financial Lease volledig eigenaar en geniet van fiscale voordelen. Bovendien kunt u de investering spreiden over de periode waarin u er gebruik van maakt, waardoor uw werkkapitaal behouden blijft. U kunt andere investeringen doen of de lopende kosten blijven voldoen.

Prive Lease

Geld lenen in de vorm van een autolening, oftewel prive lease is geld lenen tegen een vaste lage rente en vaste looptijd van de lening. Kiest u voor de lening variant prive lease, dan kiest u voor zekerheid: U weet van te voren exact wat de totale rente kosten over de looptijd van de lening zullen zijn, evenals de exacte looptijd van de lening. Kiest u voor een prive lease dan stellen wij in samenspraak met u de maandtermijn en de looptijd van de lening vast. Wilt u uw graag een vrijblijvend voorstel? Voor meer informatie bel met ons op 0522 - 442022 of mail naar pierre@brouwerrogat.nl.