Vestiging in Kuinre

Autobedrijf Brouwer was in het verleden op twee locaties actief, namelijk in Rogat en in Kuinre. In verband met het aanzienlijk toegenomen werk op onze vestiging Rogat, is in 2015 besloten het bedrijf in Kuinre te gaan verhuren.

Gezien de behoorlijk toegenomen drukte in Rogat van de afgelopen jaren en kijkend naar de toekomst hebben wij besloten het bedrijf in Kuinre te gaan verhuren. Zo kunnen wij ons beter richten op het bedrijf in Rogat en krijgen de klanten in Kuinre ook de aandacht die ze verdienen’, vertelt Pierre Brouwer.

Het autobedrijf in Kuinre wordt sinds 1 april 2016 voorgezet door Robert Vredeveld en Kees van der Veer. Beiden zijn al ruim 15 jaar in dienst zijn bij Brouwer. Een ideale constructie, aangezien de beide heren het bedrijf en de klanten goed kennen.

Ze zullen het Volvo-specialisme gaan voortzetten onder de naam Autobedrijf Kuinre. Naast de naamsverandering hebben de nieuwe eigenaren het bedrijf in Kuinre op diverse fronten veranderd, om een frisse start te kunnen maken.

Meer informatie vindt u op de website.

Esso tankstation

Het ESSO tankstation wordt sinds 1 mei 2016 geëxploiteerd door Van Staveren. Het Esso station is nu een onbemand tankstation. Het grote voordeel voor u is een lagere prijs aan de pomp en snellere service. Onbemand tanken betekent: pinnen – tanken – rijden. Tanken bij Esso Kuinre kan vanaf 1 april 2016 alleen met een betaalpas (pinpas of creditcard).

In de naastgelegen shop kunt u nog steeds terecht voor onder andere (fris)dranken, tabak, ijs, lekkernijen en tegenwoordig ook vers belegde broodjes. De shop wordt tegenwoordig gerund door Marjan Smid en Iris Woudsma onder de naam `T Kuunders Kwartiertje.

Meer informatie vindt u op de Facebookpagina.