Specialist in Volvo

Volvo neemt onder de automerken in Nederland een toppositie in. De kwaliteit van Volvo en de kracht van Autobedrijf Brouwer vormen samen een ijzersterke combinatie. Wij zijn namelijk al ruim een halve eeuw gespecialiseerd in dit automerk.

 

 U kunt in onze werkplaats terecht voor alle onderhoud, reparaties en storingen aan uw Volvo. Wanneer u uw Volvo aan ons toevertrouwt, voeren we het onderhoud uit volgens fabriek-specificaties en met originele onderdelen en kwalitatief gelijkwaardige. Daarnaast werken wij enkel met a-merken zoals Castrol Olieen en Michelin banden. 

 

Volvo specialist Autobedrijf Brouwer Rogat

 

Onze keuze voor Volvo

In 1984 nam Gerben Brouwer beide autobedrijven van zijn vader over. Hij besloot om na 25 jaar officieel Volvo-dealerschap de bedrijven om te zetten naar een onafhankelijk BOVAG autobedrijf.

 

Gerben zag namelijk meer in specialisme. ‘Door de steeds hoger wordende eisen en verplichtingen die de importeur je oplegt, groeiden eveneens de kosten behoorlijk. Wij willen de kosten graag zo gunstig mogelijk houden om de klant niet de hoofdprijs te hoeven doorberekenen. Wij (familie Brouwer) zijn al jarenlang “Volvo-fanaten” en dat besloot mij om door te gaan met Volvo als specialist’, aldus Gerben.

 

Daarnaast heeft ons autobedrijf geen afnameverplichtingen en kunnen wij u dus een onafhankelijk en eerlijk advies geven. Belangrijkste blijft altijd de kwaliteit die wij leveren. Ook met betrekking tot de verkoop richten wij ons op de meest betrouwbare Volvo`s en zullen wij daarom bepaalde auto`s niet aan u verkopen.