Rica Tuning

Uw Volvo vakkundig laten tunen? Dat kan bij Autobedrijf Brouwer in Rogat! Wij zijn officieel dealer van Rica. Rica Tuning is wereldwijd bekend als het gaat om tuning van Volvo`s. Al vanaf de Volvo 850 is Rica de meest gekozen tuner voor zowel de particuliere markt alsmede dealers en specialisten.

Aangezien wij enkel werken met kwalitatief hoogwaardige merken/producten zoals Castrol, Michelin en de BOVAG, past ook Rica uitstekend bij de kwaliteit die wij nastreven.

Q5IBF1lLMYGsMgIvudzURfIRB7vef0iA41fAvyHq.jpeg

Motormanagement optimalisatie
Tuning verbetert de prestaties van uw auto en optimaliseert het motormanagement. Het doel hiervan is om uw motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken.Er worden geen extra modules of andere regelsystemen in uw auto aangebracht. Het motormanagementsysteem wordt in zijn geheel geoptimaliseerd waardoor de  betrouwbaarheid en veiligheid van de motor gegarandeerd blijft.

Wat gebeurt er bij tuning?
Bij tuning worden de originele data, die door de fabrikant nauwkeurig zijn bepaald, uit de ECU gelezen, aangepast en weer teruggezet. Wij optimaliseren de verschillende parameters zoals inspuittijdstip, inspuithoeveelheid en eventueel turbodruk. De motor zal efficiënter gaan werken en meer (koppel)vermogen hebben. Tevens is het brandstofverbruik over het algemeen zo`n 7 tot 10% lager!

Voor een prijsopgave, vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@brouwerrogat.nl of bellen naar 0522-442022.