Gerben_Hengelo2012-2Aankomend weekend vindt er in de omgeving van Hengelo (ov) de afsluitende rally van het Nederlands Rallykampioenschap plaats! De Euregio Rally staat bekend om zijn gladde en tricky klassementsproeven , en ook dit jaar zal er veel strijd geleverd worden aangezien menig kampioenschap beslist wordt op de wegen rondom Hengelo..

Gerben Brouwer en Niels Kroeze staan met de machtige Audi S2 Quattro op een verassende 3e plaats in het Nationale rally kampioenschap, en zullen alle zeilen bij moeten zetten om bij de beste 3 te kunnen blijven.
Voor het team van Gerben kan een ijzersterk jaar , met diverse klasseringen binnen de top 10 in het algemeen klassement, bekroond worden met een podiumplek in het Nationaal Nederlands Rallykampioenschap. Zelfs een tweede of eerste plek behoort theoretisch nog tot de mogelijkheden!

Brouwer maakt zich wat dat betreft geen illusies en zou bij een 3e plaats al meer dan tevreden zijn. De 20 jaar oude Audi is technisch uiteraard in het nadeel ten opzichte van de moderne Mitsubishi`s , maar Gerben kan deze verrassend goed volgen. ,, We hadden bij de start van dit seizoen niet verwacht mee te doen om de podiumplaatsen. Echter kwam ik steeds beter in het ritme met de Audi en de samenwerking met Niels klikte ook goed! Maar ook de betrouwbaarheid van de Audi verrast mij nog steeds. Ondanks dat we bijvoorbeeld met een standaard versnellingsbak rijden, blijft alles heel! Die combinatie heeft ons tot deze plek in het kampioenschap geleid”

Gerben is sinds 1994 actief in de rallysport , en lijkt op zijn beste prestatie in zijn rallycarrière af te stevenen…

Met startnummer 12 op de witte Audi zal het team seizoen 2012 in stijl willen afsluiten!

Gerben gaat voor 3e plaats in Nationaal kampioenschap
Getagd op:                
Call Now Button