In de afgelopen dagen heeft het team de Audi S2 klaargemaakt voor de finale van rallyseizoen 2016. De auto is onder andere voorzien van een nieuwe koppeling.

De compacte eendagsrally in Hengelo (ov) en omgeving wordt aanstaande zondag verreden over 9 klassementsproeven en bestaat uit 215 totale kilometers waarvan 153 kilometer op snelheid.
Gezien de herfstachtige omstandigheden liggen de klassementsproeven er elk jaar weer verraderlijk bij.
De organisatie is er in geslaagd om ruim 100 deelnemers te trekken in de Euregio Rally, de  Short Rally en de Legends! Een bemoedigend aantal voor de “moeilijke” tijden waarin de rallysport momenteel zit.

Naast de rondkoers bij Goor, wordt ook de bekende proef bij Bentelo verreden en de 16,5 kilometer lange proef die finisht in de “DHL” Arena op industrieterrein Twentekanaal.  Op het parkeerterrein Thalens op Twentekanaal is overigens ook het serviceterrein gevestigd.

De organisatie draait dit jaar een “Pilot” met een andere klasseindeling. Zodoende start Brouwer  met startnummer 100 als eerste in de Youngtimer Rally.

Voor het team kan de drukke Oktobermaand met de uitstekend verlopen GTC Rally (6e algemeen) en het behalen van de titel in de West Euro Rally Cup tijdens de Denmark Rally bekroond worden met een 2e titel. Men staat momenteel op een eerste plaats in het Nederlands Rallykampioenschap RC1 en daarnaast hebben ze nog een goede kans op een podiumplek in het algemeen Nederlands Rallykampioenschap!

Vorig jaar moest Gerben tijdens de Euregio Rally noodgedwongen stoppen in verband met familieomstandigheden.

Dit jaar zal het de bekroning moeten worden van een succesvol rallyseizoen voor Brouwer Rallysport!

twenterally2016-web-724x1024

 

Missie 2 in 2 weken: De Nederlandse titel RC1
Call Now Button