Zaterdag 16 Juni a.s. vindt in de omgeving van Hardenberg de Vechtdal Rally plaats. De 4e ronde van het Nederlands Rally kampioenschap. Het compacte eendagsevenement wordt verreden over 8 klassementsproeven en ruim 100km op snelheid.

De rally rondom Hardenberg is door zijn fraaie klassementsproeven en compacte programma een rally die normaliter bij velen op de kalender staat!
Naast de “gewone” rally wordt er ook een historic- en een short rally georganiseerd.
In totaal staat er ruim 60 equipes ingeschreven.

Brouwer Rallysport zal vertegenwoordigd zijn met Gerben en Niels in de snelle Audi S2 Quattro. Na de succesvol verlopen ELE Rally, die twee weken geleden werd verreden rondom Eindhoven, zal het duo nog goed in het ritme zitten en pogen wederom een mooie klassering te behalen!

De afgelopen jaren was het team bijzonder succesvol in de Vechtdal Rally. Twee jaar geleden werd er een uitstekende 6e plaats algemeen behaald, en vorig jaar zelfs een 5e plek overall!
Dit jaar zal de witte Audi S2 met startnummer 6 op de portieren voor een vergelijkbaar resultaat gaan.

Doordat de Volvo 240 Turbo nog niet gereed is, zullen Pierre en Paul niet van start gaan in Hardenberg. De planning is om in de GTC Rally, half juli a.s., weer op de rallypaden te verschijnen.
Ondertussen heeft zich een geïnteresseerde zich gemeld voor de Volvo, dus alles hangt ook af van een eventuele verkoop. Wordt vervolgt…

Brouwer Rallysport wordt mede mogelijk gemaakt door: VDT Lelystad, Klinkhamer Reclame, Dijkman Autoschade, Tritex Bedrijfskleding, Flevo Engineers, Luimes AV, Interemm, Castrol, Los en Nuvelstijn auto`s, Tentverhuur Ommen en Autobedrijf Brouwer Rogat.

Gerben en Niels in goed ritme naar Hardenberg