Met het oog op de toekomst en de drukte op onze vestiging in Rogat hebben wij besloten om te kijken naar de mogelijkheden om onze klanten in Kuinre ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte van de verhuur/overname van Autobedrijf Brouwer Kuinre en het ESSO tankstation in Kuinre!

Autobedrijf Brouwer Kuinre wordt Autobedrijf Kuinre

IMG_8530

Per 1 April 2016 wordt het autobedrijf overgenomen/voortgezet door Robert Vredeveld en Kees van der Veer onder de nieuwe naam Autobedrijf Kuinre. Robert en Kees zijn door hun lange staat van dienst bij Autobedrijf Brouwer in Kuinre bekende gezichten voor u, en gaan met veel enthousiasme het Volvo specialisme in Kuinre voortzetten!

Het bedrijf aan de Burchtstraat 11 in Kuinre is de laatste maanden behoorlijk onder handen genomen en op diverse punten gemoderniseerd zodat de heren een nieuwe en frisse start kunnen maken!

Om dit heugelijke feit te vieren wordt er op vrijdag 20 Mei van 17.00u tot 21.00u en zaterdag 21 Mei van 10.00u tot 17.00u een open huis gehouden! U bent uiteraard van harte welkom om de vernieuwingen te aanschouwen!

U kunt bij Autobedrijf Kuinre terecht voor onder andere onderhoud, reparaties, apk-keuringen, onderdelen en de aankoop van auto`s.

Op de website www.autobedrijfkuinre.nl kunt u meer vinden omtrent het bedrijf.

Autobedrijf Kuinre zal bereikbaar zijn onder het bekende telefoonnummer 0527-231444.

Autobedrijf Brouwer Rogat en Autobedrijf Kuinre zullen op diverse vlakken gaan samenwerken als “partners”.


ESSO Tankstation

IMG_8539

Per 1 april 2016 heeft Esso Kuinre een nieuwe exploitant: Van Staveren. Het tankstation blijft een Esso locatie met de bekende faciliteiten en vertrouwde gezichten van het tankstation zoals u gewend bent.

De afgelopen weken is hard gewerkt om de locatie een frisse look te geven. Maar er is meer veranderd. Het Esso station is nu een onbemand tankstation. Het grote voordeel voor u is een lagere prijs aan de pomp en snellere service. Onbemand tanken betekent: pinnen – tanken – rijden. Tanken bij Esso Kuinre kan vanaf 1 april 2016 alleen met een betaalpas (pinpas of creditcard). Afrekenen in de naastgelegen shop is niet meer mogelijk.

De shop bij het tankstation wordt geëxploiteerd door de familie Brouwer. In deze ESSO shop vindt u, naast de vertrouwde gezichten, een uitgebreide keuze aan onder andere frisdranken, snoepwaren, tabakswaren en dergelijke.

1 April 2016: Brouwer verhuurt Autobedrijf Brouwer en ESSO Kuinre !