Showroom

Bij ons kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas Volvo occasion.

 

De eerste Volvo die wij verkochten was een nieuwe blauwe Volvo 544. Dat is inmiddels alweer ruim 59 jaar geleden! In de afgelopen 5 decennia hebben wij vele mensen de Volvo naar hun wensen kunnen leveren.

 

Selectief inkoopbeleid

Ons occasionaanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel de ‘eerste klas’ Volvo occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Wij kopen geen grote partijen, maar elke auto individueel. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand (nationale autopas) en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Daarnaast mogen de auto`s absoluut geen ernstig schadeverleden hebben. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

 

Showroom Autobedrijf Brouwer

 

De juiste levering

Bij onze werkwijze hoort ook een juiste levering van uw ‘nieuwe’ Volvo! Inclusief een onderhoudsbeurt, nieuwe APK en airco-onderhoudsbeurt. Vertrouwen wij iets niet, dan vervangen we dat uit voorzorg. Tevens krijgt u op een occasion met een aanschafprijs van €4.500,- of hoger 3 of 6 maanden volledige BOVAG garantie! Ook worden de auto`s zowel van binnen als buiten uitgebreid gepoetst door een professioneel poetsbedrijf.

 

Bij occasions met een aanschafprijs van onder de €4.500,- geldt uiteraard een andere norm dan bovengenoemde. Vanzelfsprekend moeten ze technisch in orde zijn, maar op deze auto`s kunnen wij prijstechnisch gezien geen garantie geven. Wel leveren we ze netjes af, inclusief een geldige APK en een aflevercontrole.

 

Geen verrassingen achteraf

De prijzen waarmee wij adverteren zijn rijklaarprijzen. Dus achteraf in de showroom geen verrassingen als afleverkosten of afleverpakketten die de prijs daarmee behoorlijk verhogen.

 

Tevens zijn wij aangesloten bij de BOVAG, wat voor u een extra zekerheid garandeert. Ook zijn wij uiteraard RDW erkend voor het afgeven van vrijwaringsbewijzen, voertuigen tenaamstellen en het APK-keuren.

 

Op onze occasionpagina vindt u ons complete occasionaanbod.

 

Aanbod Autobedrijf Brouwer Rogat