Corona update - Autobedrijf Brouwer "gewoon" geopend

14-12-2020

In navolging van de nieuwe maatregelen die maandagavond 14 December jl. zijn afgekondigd, kunnen wij u mededelen dat wij “gewoon” geopend blijven om u van dienst te kunnen zijn.

Onze werkplaats en het onderdelenmagazijn zijn geopend op de tijden die u van ons gewend bent. (Uiteraard met de inachtneming van de maatregelen zoals door het RIVM voorgeschreven!)

Heeft u interesse in één van onze occasions? Bel ons dan op telefoonnummer 0522-442022 om de mogelijkheden te bespreken!  

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Werkplaats: Mocht u zelf (lichte) klachten hebben die enig verband met Corona kan hebben, dan adviseren wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen en/of met ons te bellen (0522-442022) of mailen (info@brouwerrogat.nl) om naar alternatieven te kijken zoals bijvoorbeeld onze haal- en brengservice.

Verkoop: Heeft u interesse in één van onze occasions? Bel ons dan op telefoonnummer 0522-442022 om de mogelijkheden mbt een bezichtiging/proefrit te bespreken! Wij houden de richtlijnen van de RIVM in acht en zullen voldoende afstand met u houden. Wilt u de deur liever niet uit? Dan bieden wij tijdelijk ook een "proefrit op lokatie" aan (binnen een straal van 50 km van Rogat).

Meer info: 0522-442022 of pierre@brouwerrogat.nl .

Met gezonde groet, 

Team Brouwer Rogat.