-Particulier / bedrijfsmatig een eerste klas Volvo occasion aankopen-

Bij ons kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas Volvo occasion. In onze advertentie`s vermelden wij duidelijk welke auto`s “BTW-auto`s” zijn. Bij bedrijfsmatige aankoop kan men uit deze auto`s de btw terugvorderen. Alle auto`s zijn inclusief de BTW geprijsd.

De prijzen waarmee wij adverteren zijn rijklaarprijzen! Dus achteraf in de showroom geen verrassingen als afleverkosten of afleverpakketten die de prijs daarmee behoorlijk verhogen.

-Eerste verkochte Volvo in 1961-

De eerste Volvo die wij verkochten was een nieuwe blauwe Volvo 544 (bekend als de “kattenrug”). Dat is inmiddels alweer ruim 56 jaar geleden! In de afgelopen halve eeuw hebben wij vele mensen de Volvo naar hun wensen kunnen leveren. Inmiddels leveren wij met name Volvo occasions en verkopen er circa 160 per jaar!

DSC03530  DSC03527

 

 

 

 

 


-Selectief inkoopbeleid-

Onze occasionaanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel de “eerste klas” Volvo Occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Wij kopen geen grote partijen, maar elke auto individueel zodat wij onze kwaliteitsnorm kunnen bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand (nationale autopas) en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Daarnaast mogen de auto`s absoluut geen ernstig schadeverleden hebben. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren , en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Wij kiezen voor kwaliteit (tevreden klanten= beste reclame) in plaats van kwantiteit !

Onze werkwijze omschrijven wij dan ook als: “We doen het goed of we doen het niet”!

-Levering van eerste klas Brouwer occasions-

Bij onze werkwijze hoort ook een juiste levering van de “nieuwe” Volvo! Inclusief een onderhoudsbeurt,nieuwe APK en airco onderhoudsbeurt. Vertrouwen wij iets niet , dan vervangen we dat uit voorzorg.

Tevens krijgt u op een occasions met een aanschafprijs van € 4.500,- of hoger 3 of 6 maanden volledige BOVAG garantie! Ook worden de auto`s zowel van binnen als buiten uitgebreid gepoetst door een professioneel poetsbedrijf.

Dit alles doen wij om onze klanten goed en veilig de weg op te kunnen sturen met hun “nieuwe” Volvo!

Bij occasions met een aanschafprijs van onder de € 4.500,- geld uiteraard een andere norm dan bovengenoemde. Vanzelfsprekend moeten ze technisch in orde zijn , anders verkopen wij ze direct door naar een afzetkanaal. Op deze auto`s kunnen wij prijstechnisch gezien geen garantie geven , maar leveren ze wel netjes af inclusief een geldige APK en een aflevercontrole.

DSC01427 DSC01423

 

 

 

 

 

 

-Leasing / Financiering-

Ook kunt u bij ons zowel zakelijk als privé een leaseconstructie of financiering op een auto afsluiten. Wij werken samen met Leaseparcours (www.leaseparcours.nl).
Voor meer informatie bel met ons op 0522-442022 of mail naar p.brouwer@gerbenbrouwer.nl.

 

-BOVAG , RDW-

Tevens zijn wij aangesloten bij de BOVAG wat voor u een extra zekerheid garandeerd! Ook zijn wij uiteraard RDW erkend voor het afgeven van vrijwaringsbewijzen, voertuigen tenaamstellen en het APK-keuren.

Op onze occasionpagina vindt u ons complete occasionaanbod.

Heel graag tot ziens in onze showroom !

autokopen

Openingstijden showroom Rogat
Maandag t/m vrijdag 08.00u – 18.00u
Zaterdag 09.30u – 16.00u
Zondag gesloten
‘s Avonds eventueel op afspraak.