DSC08245 DSC01395 werkplaatsrogat2

Door meer dan een halve eeuw Volvo ervaring, de uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs weten wij exact hoe wij uw Volvo (ongeacht de leeftijd) in topconditie kunnen houden!

Ons werkplaatsteam van 4 specialisten is zeer ervaren en kundig met het merk Volvo en voorzien van diverse vakdiploma`s waaronder die van eerste monteur, apk-keurmeester, diagnosetechnicus en technisch specialist!

Onze werkplaats is inricht met moderne up-to-date apparatuur en goede gereedschappen zodat wij met de grootste zorg aan uw Volvo kunnen werken!
Met onze up-to-date Volvo VIDA apparatuur kunnen wij tevens elke type Volvo (oud -> splinternieuw) uitlezen en indien nodig voorzien van de nieuwste software.


De werkplaats is  tevens voor klanten toegankelijk. Wij hebben geen geheimen en kunnen u bijvoorbeeld precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Aangezien wij veel eisen aan de kwaliteit van ons werk, werken wij ook met kwalitatief hoogwaardige onderdelen en smeermiddelen. Zo zijn bijvoorbeeld Michelin Banden en Castrol olieën vaste producten die wij leveren. De onderdelen waarmee wij werken zijn originele Volvo-onderdelen en kwalitatief gelijkwaardige.
Op onze werkzaamheden en onderdelen ontvangt u uiteraard garantie!

Bij ons vindt u geen “prijslokkertjes” of andere aanbiedingen met de bekende kleine lettertjes , maar hanteren ten alle tijde een eerlijke, transparante en scherpe prijs!

Ook heeft u als eigenaar van uw Volvo veelal rechtstreeks contact met degene die aan de auto werkt!

 

Waarom onafhankelijk BOVAG autobedrijf gespecialiseerd in Volvo?

Wij willen graag op een plezierige en laagdrempelige manier Volvo rijd(st)ers helpen en ervoor zorgen dat men tegen zo gunstig mogelijke kosten veilig en comfortabel van hun Volvo kunnen genieten!
Doordat wij geen afnameverplichtingen hebben kunnen wij u een open en eerlijk advies geven en sommige gevallen prijsbewustere alternatieven aanbieden!
Daarnaast kunnen wij onze overheadkosten lager houden ten opzichte van de importeur gebonden bedrijven waardoor wij een zeer scherp uurtarief  hanteren!
Ook denken graag met u mee om de kosten zo efficiënt mogelijk te houden. Zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om gereviseerde of gebruikte onderdelen te monteren? Dan kunnen wij dit in overleg met u overwegen.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

* Onderhoud
* Diagnose en reparatie
* APK keuringen
* Airconditioning reparaties & onderhoud
* Volvo onderdelen & accessoires
* Michelin banden
* Alarm inbouw (SCM Erkend)
* Schadeherstel
* RICA Tuning
* Automatische versnellingsbak onderhoud
* Inbouw accessoires
* Etc.

Tevens kunt u bij onderhoud en reparatie GRATIS een leenauto van ons meenemen. Zodat u in ieder geval mobiel blijft!


U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons inplannen:

Telefonisch:     0522-442022
E-mail:                p.brouwer@gerbenbrouwer.nl
Online:                Klik op deze link

Houd er rekening mee dat onze planning normaliter ca. 1,5 week vol zit.
Uiteraard houden wij wel ruimte voor spoedgevallen.

 

 

Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m Vrijdag 08.00u – 17.00u
Zaterdag & Zondag Gesloten

LOGO_MichelinLOGO castrol