In het eerste kwartaal van 2018 zal de werkplaats van Autobedrijf Brouwer in Rogat worden uitgebreid! Door structureel aanhoudende drukte en aanzienlijke toestroom van nieuwe klanten hebben Gerben en Pierre Brouwer besloten twee royale extra werkplekken te creëren.

De `hoek` naast het magazijn wordt bebouwd en aan de bestaande werkplaats gekoppeld, zodat men straks 6 royale werkplekken heeft. Het magazijn staat dan centraal tussen beide ruimtes in.

De uitbreiding is puur bedoeld om wat meer flexibiliteit en efficiëntie te krijgen. De planning zit doorgaans erg vol waardoor de bestaande werkplekken altijd bezet zijn. De extra ruimte en bruggen zijn daarom zeer welkom . Daardoor creëren we de mogelijkheid om een auto bij bijvoorbeeld diagnoses en grote klussen voor wat langere tijd op één plek te houden. En ook komt dit ten gunste van de flexibiliteit voor kleine spoedklusjes tussendoor!

Vader en zoon Brouwer geven aan niet veel verder te willen groeien als bedrijf. Continueren en dezelfde service en kwaliteit kunnen blijven bieden is volgens hen veel belangrijker voor de levensduur en toekomst van het familiebedrijf.

Daarnaast willen de heren het plezier in het autovak behouden en zelf in contact blijven staan met de klanten. Korte lijnen, overzicht en flexibiliteit zijn daarin zeer belangrijk.

De familie Brouwer al sinds 1961 actief in Volvo personenwagens. Van 1961 tot 1984 als officieel Volvo dealer voor Meppel en de Noord Oost Polder, en sinds 1984 is het bedrijf bewust onafhankelijk verder gegaan als Volvo specialist!

 

 

 

Uitbreiding werkplaats Brouwer Rogat
Call Now Button