headerhome_2016_1400_820

Op 3 en 4 Juni a.s. staat Nederlands oudste rally op de Nationale rallykalender, de 52e editie van de ELE Rally rondom Helmond en Eindhoven.In principe stond deze rally niet op de kalender van Brouwer Rallysport, echter besloot Gerben en zijn team toch om deel te nemen. Reden hiervoor was de deelname van de Duitser Alexy, die met een Audi S4 aan de start zou komen. Dit beloofde een leuke strijd te gaan worden.. Het bestuur sectie rally`s besloot echter dat Alexy niet mocht startten…

Gerben en Niels besloten om hun inschrijving alsnog om te zetten tot deelname.

Met startnummer 20 op de portieren vertrekken beide heren vrijdagavond 3 Juni a.s. voor een eerste etappe van 6 klassementsproeven die afgesloten wordt na middernacht. Zaterdag herstart de rally weer rond de klok van 12.00u en zal de eerste deelnemer net voor middernacht op het finishpodium staan.

De ELE Rally is een van de grootste en bekendste Nederlandse rally`s , en telt dit jaar zo`n 80 deelnemers .Vanuit het SchippersStop Rallydorp in Veldhoven gaan op vrijdagavond 3 juni zo’n tachtig in drie wedstrijden: De ELE Rally, de ELE shortrally en de ELE Legend. Van razendsnelle WRC tot nostalgische classic!

In de ELE Rally verschijnt de complete Nederlandse rallytop aan de start met (redelijk) recente fabriekswagens.

Via onze facebookpagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen gedurende de rally.

Tussendoortje – de ELE Rally –
Call Now Button