Voor de teams van Brouwer Rallysport begon rallyseizoen 2018 voortvarend! Tijdens de in Maart verreden Zuiderzee Rally vonden beide equipes zich op een uitstekende klassering terug in de tussenstand. Helaas sloeg voor zowel de Volvo als de Audi het noodlot even later toe. De 240 Turbo moest met een defecte koppelingsgaffel de strijd staken, en bij de Audi was de homokineet de boosdoener. Dezelfde avond werden de plannen alweer gemaakt richting de Centraal Nederland Rally in Putten.

Beide auto`s staan inmiddels weer gereed voor de tweede ronde van het Nederlands Rallykampioenschap! 

 

Gerben Brouwer & Niels Kroeze – Audi S2 Quattro (sn.7)

Brouwer en Kroeze stevenden tijdens de rally in Emmeloord af op een fraaie 7e plaats in het algemene klassement. Helaas kwam de Audi op de 9e klassementsproef zonder aandrijving te staan.

Het duo heeft goede herinneringen aan Centraal Nederland Rally van 2017 waar men een 6e plaats algemeen en winst in de klasse wisten te behalen.
Aankomende zaterdag hopen de heren wederom een plekje bij de beste 10 in het algemene klassement te bemachtigen.


Pierre Brouwer & Paul Helmink – Volvo 240 Turbo (sn.23)

Voor de “junioren” bij Brouwer Rallysport begon hun thuisrally eveneens voorspoedig. Na 6 klassementsproeven had men een plek bij de beste 15 in het algemene klassement in het vizier. Helaas sloeg het noodlot op de verbindingsetappe toe, en kwam de Volvo zonder koppeling te staan. De service werd gehaald, en het serviceteam heeft met man-en-macht gewerkt om de snelle Volvo in de wedstrijd te houden. Het probleem was echter te tijdrovend om in de toegekende servicetijd opgelost te kunnen worden.

Ondanks deze flinke tegenvaller ging het team direct aan de slag om de auto te prepareren voor de Centraal Nederland Rally.

Drie jaar geleden stonden Pierre en Paul hier voor het laatst aan de start, destijds nog de rally van Putten. Beide heren en het serviceteam kijken uit naar de strijd rondom Barneveld en hopen hier naast het bereiken van de finish een mooie klassering neer te kunnen zetten.

Meer informatie over de Centraal Nederland Rally is te vinden op www.centraalnederlandrally.nl

Revanche voor Brouwer Rallysport
Call Now Button