Autobedrijf Brouwer is gevestigd in Rogat (nabij Meppel, Drenthe) en specialiseert zich al 57 jaar (!) in Volvo personenwagens! Van 1961 t/m 1984 was Brouwer de officiële Volvo dealer voor de Noordoostpolder waarvan de laatste 5 jaren ook voor Meppel en omgeving. Vanaf 1984 is het bedrijf bewust verder gegaan als onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat zich specialiseert in Volvo.

Het eerlijke advies, de uitgebreide Volvo kennis, scherpe prijzen, kwaliteitsproducten en de vlotte service zorgen voor een grote vaste klantenkring die met name door positieve mond-op-mond reclame is verkregen.

Door het aanzienlijk toegenomen werk in Rogat hebben wij de vestiging in Kuinre vanaf 1 April 2016 verhuurd en wordt het voortgezet onder de naam Autobedrijf Kuinre. Dit om de klanten in Kuinre en omgeving ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

Werkplaats

werkplaatsrogat2

Door ruim een halve eeuw Volvo ervaring en het vakmanschap van ons goed opgeleide werkplaatsteam weten wij exact hoe wij uw Volvo, ongeacht de leeftijd, in topconditie kunnen houden! Onze werkplaats is uitgerust met moderne up-to-date Volvo apparatuur en de juiste gereedschappen zodat wij met de grootste zorg aan uw Volvo kunnen werken. Daarbij werken wij enkel met kwaliteitsmerken zoals Michelin banden en Castrol Oliën. Uiteraard verlenen wij garantie op onze onderdelen en werkzaamheden!

Bij ons vindt u geen “prijslokkertjes” of andere aanbiedingen met de bekende kleine lettertjes , maar hanteren ten allen tijde een eerlijke, transparante en scherpe prijs!

U kunt bij ons terecht voor onder andere :

-Onderhoud & APK
-Diagnose & Reparatie
-Onderhoud airco & automatische transmissie
-Michelin banden
-Volvo onderdelen & Accessoires
-Alarm inbouw (SCM erkend) & RICA Tuning


Verkoop

DSC03530

Bent u op zoek naar een betrouwbare eerste klas Volvo Occasion? In onze showroom en op het buitenterrein vindt u een door ons specifiek geselecteerde collectie Volvo occasions. Wij nemen de tijd om u eerlijk te adviseren en te helpen met de aanschaf van een uitstekende eerste klas Volvo occasion! Wij berekenen geen extra rijklaarmaakkosten, maar presenteren onze auto`s met “all in prijzen”!  Kijkt u eens rustig op deze website naar ons wisselende en actuele occasionaanbod, of kom eens gezellig langs om de auto’s te bezichtigen.

Onafhankelijk BOVAG autobedrijf

Door bewust onafhankelijk en als specialist verder te zijn gegaan met het merk Volvo kunnen wij onze “overhead” kosten  lager houden en daardoor onze werkzaamheden verrichten tegen scherpe tarieven!  Aangezien wij daarnaast geen afnameverplichtingen hebben kunnen wij een open en eerlijk advies geven en diverse prijsbewustere alternatieven aanbieden!
Korte lijnen, vlotte service en eerlijk advies zijn zeer belangrijke aspecten binnen het bedrijf.

Op deze website vindt u meer informatie over ons en de diensten van het bedrijf.

Heeft u nog vragen, of wilt u eens nader kennis komen maken? U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Gerben & Pierre Brouwer

Rogat tankstationkuinre2